HELGELAND MALERSERVICE AS

Profilert Utvehet FAGFOLK, INDUSTRI OG TJENESTER / Bygg- og anlegg / Håndverkere / Malerarbeid 1797 23 august, 2017
HELGELAND MALERSERVICE AS

Detaljert info

Adresse Industriveien 40, BRØNNØYSUND
Telefon 950 69 541
URL Besøk oss på Facebook
Firmapost roger@hlms.no

Firma presentasjon

Helgeland Malerservice AS ble stiftet i 2003 av Malermestrene Roger Aanvik og Bjørn Helge Reitan. De har 35 års erfaring fra faget og har spesielt høy kompetanse innen malerfaget. 

Selskapet har 5 malere - 2 gulvleggere - 2 flis/murere - 1 tømrer  og 2 i administrasjonen. Blant de ansatte har vi 2 som er Malermestre og 4 som har svennebrev.

Vi tilbyr løsninger i samsvar med kundens behov og budsjett, både til privat og bedriftskunder. Vårt nedslagsfelt er hele Helgeland og ytre Namdal, men med hovedvekt på Brønnøysund, Sømna, Vega og Bindal. 

Vår bedrift er tilsluttet  Maler– og byggtapetsermestrenes Landsforbund - MLF. Dette betyr at du som kunde kan benytte deg av en egen klage- og garantiordning dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres. Les mer om hvordan garantiordningen sikrer deg som kunde!

Referanser fra større prosjekter det siste året, er blant annet Amfi Havnesentret, Vik Skole, Brønnøysund Videregående skole og Avinor Lufthavn .

Vi driver også med utleie av lifter, dersom dette skulle trenges

Av tjenester utfører vi alt innen maler arbeid, gulvlegging, parkett, flis legging, industri epoxy, skadesanering, snekring, mur og pussarbeid, sliping av tregulv og betong, sprøytemaling og grenging.

Bilder

Sted
Land
Norge