MONTÉR BYGG - GROS AS

Profilert Utvehet FAGFOLK, INDUSTRI OG TJENESTER 2857 23 august, 2017
MONTÉR BYGG - GROS AS

Detaljert info

Adresse Salhusmarka 3, BRØNNØYSUND
Telefon 75 00 93 50
URL Montér Bygg-Gros
Firmapost post@byggros.no
Åpningstider Mandag - fredag: 07.00 - 17.00 Lørdag: 10.00 - 15.00 Søndag: STENGT

Firma presentasjon

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 121 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne.

Vi hjelper deg

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus. Les mer om tjenestene vi leverer her

Norges største byggevarekjede

Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene ByggiFlisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

 

Produkt og tjenester

Baderomsutstilling
Gratis utlån av henger
Hjemkjøring av varer
Interiørdesigner
Kjøkkenavdeling
Montérkonto
Nøkkelsliping
Snekker Service
Tilbyr taksjekk

Bilder

Sted
Land
Norge
By
BRØNNØYSUND