BRØNNØY ARBEIDSKLÆRSENTER AS

Profilert Utvehet SHOPPING OG VAREHANDEL / Butikkhandel (diverse) / Butikkhandel med klær 2420 23 august, 2017
BRØNNØY ARBEIDSKLÆRSENTER AS

Detaljert info

Adresse Industribakken 8 , BRØNNØYSUND
Telefon 986 55 321
URL www.braks.no/
Firmapost post@braks.no

Firma presentasjon

Braks, Brønnøy Arbeidsklærsenter AS

Å være synlig er viktig for bedrifter, idrettslag, foreninger og privatpersoner.
Braks hjelper deg med profilering, og har stor butikk med arbeidsklær og verneutstyr klart for merking med din logo, tekst eller bilde.

Braks har tre ansatte som produserer logotrykking, skilt, bilreklame, bannere, med mere.
- I lag med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi levere alt innen profileringsmateriell. Vårt motto «Ingen jobb er for liten eller for stor», har hengt med siden starten. For begynn gjerne i det små. Prøv og tilpass fortløpende etter resultat, da får du ofte mest igjen for det du bruker på profilering, sier daglig leder Egil Meisfjord.

Han opplyser at Univern er hovedleverandør på arbeidsklær og verneutstyr, men at de også har en del HellyHansen på lager, i tillegg til avtaler med en mengde andre leverandører på arbeidsklær/profil og reklame.
- Mange bedrifter har inngått det vi kaller profilavtale. Det betyr å legge bedriftens logo inn i vårt datasystem, noe som vil gi rabatter på varene vi fører, sier Meisfjord.

Han legger til at det også er mange private som handler på Braks.
- Hettegensere blir tøffe med egenprodusert tekst og logo. Vi har daglig forespørsler på alt fra trykk, bilder og frosting, samt utforming av noe nytt. Det meste er mulig å få til, sier han.

Braks trykker også mye idrettsklær via klubbavtale på Sport1 i Brønnøysund.
- Kom innom eller kontakt oss via e-post eller telefon, så skal vi finne de løsningene som passer dere best.  Vi leverer til hele landet og Skandinavia, sier Meisfjord.

Butikken finner du i Brønnøysund, nærmere bestemt Industribakken 8 på Salhus.

Våre åpningstider er mandag til fredag fra kl.10.00 til 16.00. Ønsker du å treffe oss utenom disse tidene eller at vi skal komme på besøk, ringer du oss eller sender en forespørsel for avtale.

Braks AS ble etablert som selskap 12.07.2004. Målet har fra starten av vært å kunne levere alt innen arbeidsklær, verneutstyr, skilt, bilreklame, bannere, trykking og annen profilering.

Vi har nå egenproduksjon innen profileringsmateriell, dette gjør at vi er fleksible og kan gjøre alt fra små til store produksjoner. Vi har også opparbeidet oss et godt nettverk og samarbeidspartnere slik at vi kan ta på oss de aller fleste typer jobber.

Arbeidsklær og profileringsmateriell er det vi primert selger, men vi har også et utvalg av:

  • fyrverkeri
  • fiskeutstyr
  • turutstyr og andre ting som fanger inntressen vår

Produkt og tjenester

Vernesko
Hansker
Øye-og ansiktvern
Hodevern, hørselvern
Åndedrettsvern
Fallsikring
Vernebekledning
Fiske – Laksepose
Fyrverkeri

Bilder

Sted
Land
Norge
By
Brønnøysund