BRØNNØYSUND KONTORSPAR

BRØNNØYSUND KONTORSPAR

Detaljert info

Adresse Storgata 32, BRØNNØYSUND
Telefon 75018420
URL Brønnøysund Kontorspar
Firmapost bronnoysund@kontorspar.no

Firma presentasjon

Kontorspar er en landsdekkende kjede bestående av forhandlere som er godt kjent i nærmiljøet, med sterk forankring i lokalt næringsliv. Vi har butikker og lagre over hele landet. Kontorspar ble etablert i 1994 og er en del av Norli Libris AS, som eies av Norgesgruppen, Norges ledende aktør innen dagligvare og storhusholdning.

Brønnøysund Kontorspar er en del av Brønnøysund Bok- og Papirhandel, og er 100% lokalt eid. Butikken åpnet dørene i 1920 og har siden da vært lokalisert flere steder i Storgata, men holder i dag til i Storgata 32.

Brønnøysund Kontorspar er din lokale leverandør på et stort utvalg kontorrekvisita, blekk, toner, renholdsprodukter, tørk- og toalettpapir. Med butikk, nettbutikk og eget lager ønsker vi å gi våre kunder en rask og enkel varetilgang.

Vi har faste leveringsdager med personlig varelevering og skal vi være din foretrukne lokale samarbeidspartner. Vi ønsker å bidra til å gjøre arbeidsdagen din enklere og gjør det vi kan for at våre kunder skal oppleve god service.

Produkt og tjenester

DATA
EMBALLASJE/FORSENDELSE
PRESENTASJON/REISE
TØRK/RENHOLD/HYGIENE
SKOLE/BARNEHAGE
KJØKKEN/KANTINE

Bilder

Sted
Land
Norge
By
BRØNNØYSUND