BILPARTNER BILSALG BRØNNØYSUND AS

BILPARTNER BILSALG BRØNNØYSUND AS

Detaljert info

Adresse Industriveien 30, BRØNNØYSUND
Telefon +47 906 95 200
URL bilpartner.as/
Firmapost bernt@bilpartnerbilsalg.no

Firma presentasjon

Totalløsninger for ditt bilhold

Bilpartner gruppen er en annerledes, spennende og en pålitelig partner som gir deg et problemfritt bilhold. Med 35 års erfaring i bilbransjen har vi den nødvendige kompetansen for å gi deg totalløsninger som både du og bilen vil trives med.

Bilpartner Bilsalg som er spesialister på nyere brukt og har et solid nettverk og pålitelige tilbydere fra Europas største bilmarkeder, som gjør at vi har godt utvalg av de mest etterspurte bilmerkene.

AutoMester verksted som tilbyr service, reparasjon og garanti som et hvert merkeverksted og med deler som har originalkvalitet eller bedre.

Bilpartner Bilskade er en fullservice leverandør av karosseri- og lakkreparasjoner. I tilfeller hvor det er ønskelig med en enklere utbedring tilbyr vi Smart Repair – en teknikk som gjør at det er mulig å reparere skaden raskt, enkelt og billig.

Bilpartner – bare kjør er vår spesialist på leasing- og biladministrasjon for både bedrifts- og privatkunder. Biladministrasjon (billeie) er en løsning hvor alle bilkostnader kan samles på en månedlig faktura.

Vi er tilgjengelig, engasjert og gir deg gode opplevelser!

Bernt Rune Waagan
Salgssjef/bilmegler
bernt@bilpartnerbilsalg.no
+47 906 95 200

Sted
Land
Norge
By
BRØNNØYSUND